Den avslutande månaden

Så var då 2013 till ända och det är snart dags att sammanfatta hela året. Men eftersom jag ligger lite efter, som vanligt, så börjar jag med att sammanfatta december först. Det känns som att det behövs för att kunna ta tag i den slutliga sammanfattningen till slut.

December blev inte direkt någon fantastisk läsmånad, men jag räddade det lite på slutet genom julläsningen. Jag har haft svårt att hitta läsmotivationen, men nu börjar den infinna sig igen. Tack vare lite serier, en Augustprisvinnare och en Nobelpristagare. Så jag har gott hopp om det nya året, men det tar vi som sagt sen.

Dessutom avslutades året med enbart kvinnliga författare.

Claude Izner: Mordet i Eiffeltornet (Pocket/267 s)
Lise: Nemi del 5 (Seriebok/158 s)
Alice Munro: Brinnande livet (E-bok/214 s)
Lena Andersson: Egenmäktigt förfarande (E-bok/123s)

Lästa böcker: 4
Manliga/kvinnliga författare: 0/5
Svenska författare: 1
Deckare/spänning: 1
Sanning: 0
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 0/2/2/0
Sidor: 1 048


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *