Ett dåligt använt forum

jerka

Det har varit en väldig stiltje här på senare tid, men nu ska det minsann bli ändring på den saken. Och vad passar väl bättre än att börja få i gång allt igen med Annikas bokbloggsjerka? Veckans fråga lyder:

Har du ett konto på Boktipset, Goodreads eller båda? Vilken av dem är bäst och varför?

Jag har ett konto på Goodreads och använde det flitigt under första halvan av förra året, främst för att sätta upp ett mål för min läsning och kunna få snabb överblick över hur jag låg till. Men när jag började läsa om böcker jag redan läst samma år blev det svårt och någonstans där rann användandet ut i sanden. Så jag har ett konto, men använder det inte så mycket längre.

Boktipset har jag över huvud taget aldrig varit inne på.


10 thoughts on “Ett dåligt använt forum”

  1. Är det inte mest en massa extra jobb att logga sin läsning på Goodreads o dyl om man ändå sysslar med en bokblogg dessutom?

  2. Omläsningar funkar nog inte speciellt bra någonstans egentligen, vilket ju är lite konstigt eftersom så många verkar göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *