Bort med det gamla, dags för det nya

Recenserandet här gick sådär förra året, kan man väl lugnt säga. Det finns fortfarande en hel del böcker jag läste 2013 som ännu inte har fått ett betyg och ett omdöme på bloggen. Somliga har jag skrivit om på min Bladvändarsida i tidningen Barometerns helgbilaga, somliga har det varit helt tyst om.

Men det tänkte jag nu råda bot på. Det är dags att kunna ta nya, fräscha tag för det nya året och då måste det gamla bagaget bort. Så, för att komma ikapp tänkte jag ta till ett grepp som jag använder på just Bladvändarsidan. Nämligen att skriva korta, max 400 tecken, recensioner/tips om böckerna. Jag har lyckats dela upp dem i genre/teman som kommer att publiceras de kommande dagarna.

Sedan är jag redo att ta nya tag igen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *