Temadagstipset

Temadagstipset

Härom veckan började jag tillsammans med en arbetskamrat att prata om olika temadagar. Vi googlade lite och insåg att nästan varenda dag har ett speciellt tema. Det finns allt från tulpanens dag till berätta-ett-skämt-dagen och köttbullens dag. Somliga mer konstiga än andra. Men visst är det ganska roligt?

Sedan fick jag en idé. Varför inte fira de här dagarna på ett litterärt sätt här på bloggen? Jag tänker mig i form av ett boktips med anknytning till just den dag det råkar vara just då. Många boktips kommer det att bli och jag vill att även du ska vara med. Du behöver inte vara med varenda gång, men så mycket du tycker att det är roligt, när det passar dig och du kommer på en bra bok som har någon anknytning till ämnet. Du får vara precis hur långsökt du vill, kanske att det helt enkelt var så att du åt köttbullar när du läste Harry Potter och de vises sten. Jag tror att vi kan få fram en hel del roliga tips.

Varför inte börja i dag? Men det gör vi i ett eget inlägg som kommer alldeles strax. Hoppas du vill vara med mig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *