Temadagstipset: Veganpizzadagen

Temadagstipset

Vad är det här? Det finns många temadagar i vår kalender och nu förtjänar de att firas på ett litterärt sätt. Därför ska vi tillsammans hjälpas åt med att varje temadag tipsa om en bok som på något sätt anknyter till dagens tema.

Hur: Du får vara precis hur logisk eller långsökt du vill, bara du förklarar varför just den bok du tipsar om passar ihop med den här dagen. Svara antingen i kommentarsfältet eller i din egen blogg, men väljer du det sistnämnda vill jag att du länkar till din blogg så jag kan hitta dit. Du behöver självklart inte vara med på varenda temadag, hoppa med när du känner för det och har ett bra tips.

Dagens tema: Veganpizzadagen

lyckan-karleken-meningen-med-livetLyckan, kärleken och meningen med livet åker Elizabeth Gilbert bland annat till Italien för att finna just lycka, kärlek och meningen med livet. I Italien är hennes fokus mat och det blir en hel del pizza. Jag är dock ganska säker på att ingen av dem var speciellt veganskt tillagad, men det kanske vore något nytt för henne att testa?

Nästa temadag: lördag den 1 februari


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *