Att minnas det man läst

jerka

Den här veckan svarar jag en dag senare än vad jag brukar på Annikas bokbloggsjerka, men det är ju under helgen man ska svara så… Den här gången var det en lätt fråga, vilket passar en sjukling nedbäddad i soffan.

Hur håller du reda på alla böcker som du har läst? Förlitar du dig helt på din blogg eller har du en backup-plan att dela med dig av?

Länge fyllde jag i alla böcker jag läst i en liten röd läsdagbok. Sedan började det kännas onödigt och jag nöjde mig helt enkelt med bloggen. Här har jag ju både det jag läst år för år sedan jag började blogga och alla böcker sammanlagt sedan 2006. Med jämna mellanrum gör jag även ett försök med att föra in dem i Goodreads, men det slutar ofta med att jag glömmer bort det.


7 thoughts on “Att minnas det man läst”

  1. Sedan jag hoppat runt i bokbloggsjerkan börjar jag inse att jag kanske borde börja lista vilka böcker jag läst. Även om jag i dagsläget inte har några problem med att komma ihåg vilka böcker jag läst eller ej. 😛

  2. det blir lätt jobbigt om man har många kanaler att hålla reda på. Jag har bloggen, goodreads och en läsdagbok men att komma ihåg alla är riktigt svårt!

  3. Jag är hopplös på att komma ihåg vad jag läst. Händer ofta att jag köper en ny bok och efter några kapitel inser jag att jag redan läst den… Jag behöver hjälp för minnet. Jag kör excel, funderar på Book Collector och numer recenserar jag alla böcker jag läser på min blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *