Första readagen

Så var bokrean i gång för i år och jag gissar att jag inte var den enda som hade längtat. Jag orkade inte upp för att hinna till bokhandeln redan före jobbet, men på lunchen, då skulle det äntligen vara dags.

In genom dörrarna till den lokala bokhandeln – och det som först slog mig (och som jag aldrig tänkt på tidigare år) var tystnaden. Lokalen var helt full med folk, men det lät som att det hade varit tomt. Otroligt häftigt hur så mycket folk kan titta så lite.

Så värst mycket fynd blev det dock inte, trots ett besök på Akademibokhandeln också. Bara Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran (som jag har höga förväntningar på), så när jag kom hem fick jag kasta mig över Adlibris och lyckades i alla fall beställa hem två böcker till; Mörka platser av Gillian Flynn och Livrädd av S J Bolton. Men vi får väl hoppas att jag inte är färdig än.

Vad fyndade du på reans första dag?


2 thoughts on “Första readagen”

  1. Jag fyndade faktiskt lite på Maxi av alla ställen, skulle in och köpa typ tomat men kom ut med något helt annat 😉

  2. Jag fyndade en baby variant av lejonkungen 15 kronor. (Du ska ju alltid köpa en bok du inte förstår varför du köpte)
    Sen på Nya Musik hittade jag Tomas Sjödins “Tusen olevda liv bär jag inom mig” för tio kronor och sen en bok på myrorna för 7,50 om entrepenörskap.

    Var nog två böcker till men de har jag redan glömt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *