En sämre läsmånad

Vart tar tiden vägen? Det är visst redan mars i dag, hörde jag, och då är det väl dags att sammanfatta februari som läsmånad. En månad som brukar tillhöra botten varje år (av någon outgrundlig anledning) och årets februari var inte något undantag.

Bara tre böcker blev lästa och jag tänker skylla det på Dödsdömd av David Echols, som tog en hel evighet att läsa ut. Historien är egentligen helt otrolig, men tempot i boken oerhört långsamt och jag kom flera gånger på mig själv med att googla fallet i stället för att läsa hans historia. Tyvärr.

Men nu är målet ett läsmaraton i mars, med tio lästa böcker. Så vi får hoppas att det kan få i gång läslusten direkt. Har du några bra tips på helt fantastiska böcker som jag borde läsa då så är de välkomna.

David Safier: Dålig karma (Inbunden/285 s)
Roger Rosenblatt: Att rosta bröd (Inbunden/126 s)
Damien Echols: Dödsdömd (Inbunden/369 s)

Lästa böcker: 3
Manliga/kvinnliga författare: 0/3
Svenska författare: 0
Deckare/spänning: 0
Sanning: 2
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 3/0/0/0
Sidor: 780


One thought on “En sämre läsmånad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *