En tyst månad

Mars blev absolut inte den månad jag tänkt mig. Jag gick in i den med tanken att det skulle bli en fantastisk månad, jag hoppade på läsmaraton i mars och hade höga ambitioner.

Men jag brakade rätt in i läsväggen och i stället för tio lästa böcker och en massa bloggande blev det fyra böcker och inga inlägg alls. En lång paus från bloggen helt enkelt, men det har ni kanske märkt.

Och kanske var det precis vad jag behövde. För nu känner jag att inspirationen börjar infinna sig igen. Jag är redo att börja om och gå vidare, både när det gäller läsningen och bloggandet. Hoppas att någon kommer hitta tillbaka hit och faktiskt läsa det jag skriver igen bara.

Men jag antar att det är så ibland. Det behövs helt enkelt pauser för att gå vidare. Jag har också insett att bloggandet inte får kännas som ett måste utan ska vara roligt. Det var ju hela anledningen till att jag en gång började blogga och det är dit jag ska tillbaka.

Läst i mars:
Caitlin Moran: Konsten att vara kvinna (Inbunden/317 s)
Monika Björk och Eva Kaijser: Svenska hem – den sanna historien om Fröken Frimans krig (Danskt band/282 s)
Laurence Cossé: Drömbokhandeln (Pocket/457 s)
Piper Kerman: Orange is the new black (Danskt band/344 s)

Lästa böcker: 4
Manliga/kvinnliga författare: 0/5
Svenska författare: 2
Deckare/spänning: 0
Sanning: 3
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 1/3/0/0
Sidor: 1 400


5 thoughts on “En tyst månad”

  1. Så där blir det ibland, kanske kan det bli en ny chans nästa år, om det känns rätt då. Håller med dig om att bloggandet aldrig får bli ett tvång, så helt rätt av dig att pausa och ladda batterierna. Lycka till med läsningen under våren 🙂

  2. Det är nog viktigt att pausa ibland. Oftast kommer ju glädjen i det man gör tillbaka bara det inte känns som ett måste längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *