Läsandet – bra, bloggandet – sämre

Så kan man sammanfatta hur det har gått för mig i april. Jag har fortfarande svårt att komma i gång med bloggandet, jag behöver nog lite inspiration. Kanske bli bättre på att läsa andra bloggar, eller är det någon som har något nyttigt tips?

Läsandet går ju som sagt mycket bättre, även om jag är långt ifrån toppnivåer när det gäller lästa böcker. Men fem böcker är klart godkänt. Jag väljer att tro att det är en uppåtgående trend. Och just därför har jag den här månaden (efter det första misslyckandet med Tusen tranor som var lite av en besvikelse) fokuserat på enkla, roliga böcker som får mig att må bra. Precis vad jag behövt ett tag.

Ann Lagerhammar: Tusen tranor (Inbunden/262 s)
Helen Fielding: Bridget Jones – Mad about the boy (Inbunden/397 s)
Åsa Hellberg: En liten värld (Inbunden/306 s)
Anna Jansson: Dans på glödande kol (Inbunden/287 s)
John O’Farrell: Mannen som glömde sin fru (Pocket/315 s)

Lästa böcker: 5
Manliga/kvinnliga författare: 1/4
Svenska författare: 3
Deckare/spänning: 1
Sanning: 0
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 4/1/0/0
Sidor: 1 567


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *