Jerka igen!

jerka

Nu var det evigheter sedan jag var med i Annikas bokbloggsjerka, men nu tänkte jag att det är dags igen. Den här veckan lyder frågan:

Vilken är den bästa bok du har läst hittills i år?
Det är en ganska lätt fråga egentligen, men jag måste nog tveka lite på svaret. Det står nog mellan Gillian Flynns Gone girl och David Safiers Dålig karma. Två väldigt olika böcker, men båda överraskade mig på ett väldigt positivt sätt och har stannat kvar i mitt minne, av olika anledningar.

Men måste jag välja bara en så tar jag nog trots allt Gone girl.


22 thoughts on “Jerka igen!”

  1. Jag har hört mycket “gott” om Gone Girl, att den ska vara riktigt bra. Ser fram emot filmen som kommer senare i år 🙂

  2. Jag måste se till att läsa den här. Älskade hennes andra böcker så förstår inte varför det dröjer så innan jag läst den här. Såg en trailer av filmatiseringen för någon dag sen. Verkar mycket spännande och Ben Affleck är ju en ganska duktig skådis. 🙂

  3. Gillian Flynn har jag hört så mycket om nu att jag reserverat Mörka platser på biblioteket, jag hoppas att jag tycker lika bra om hennes böcker som många andra. Trevlig helg!

  4. Gone girl har jag tänkt ska få flytta hem till mig så småningom. Men i pocketversion och den har ju inte kommit än.

  5. Intressant. Gone girl, har jag som e-bok, men inte hunnit läsa än. Längtar! Den andra boken har jag faktiskt inte hört om!
    /inger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *