Den fantastiska månaden juli

Det har ju gått sådär med både läsningen och bloggningen ett tag nu, juni var en riktigt usel månad när det gällde läsning. Men det har jag hämtat upp rejält nu – i juli blev hela tio böcker på något mystiskt sätt lästa och det vet jag inte när jag gjorde senast. Så det känns bra och som ett steg i rätt riktning. Nu ska jag bara försöka komma tillbaka här också så är allt som det ska vara.

John Green: Pappersstäder (Storpocket/363 s)
Johanna Mo: Vänd om och var stilla (Inbunden/367 s)
Lena Sundström: Spår (Inbunden/359 s)
Jussi Adler-Olsen: Kvinnan i rummet (Inbunden/349 s)
Cecelia Ahern: Mitt liv och jag (Danskt band/ 397 s)
S J Bolton: Livrädd (Inbunden/411 s)
Jonas Hassen Khemiri: Jag ringer mina bröder (Ljudbok/125 s)
S J Bolton: Odödlig (E-bok/369 s)
Sophie Kinsella: Cocktails för tre (E-bok/231 s)
Jonas Trolle: Jakten på Kapten Klänning (E-bok/211 s)

Lästa böcker: 10
Manliga/kvinnliga författare: 4/5
Svenska författare: 4
Deckare/spänning: 4
Sanning: 2
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 5/1/3/1
Sidor: 3 182


2 thoughts on “Den fantastiska månaden juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *