Något av en nystart

Om du har råkat titta in här de senaste månaderna har du sett att det inte händer så speciellt mycket. Nästan ingenting, faktiskt. Men det ska det bli ändring på. Hösten är här, Bokmässan närmar sig och jag har haft en otroligt bra läsmånad. Alla de grejerna gör att jag verkligen vill hitta tillbaka till bloggvärlden igen.

Så jag väljer att se det här som någon slags nystart. Jag tänker sänka ambitionsnivån en aning och se till att bloggandet verkligen blir roligt igen. Med ny form och nya planer ska jag komma tillbaka igen.

Några planer:
– Alla böcker ska recenseras, men det betyder inte att alla recensioner måste vara superlånga. Hellre en kort text än ingen alls.
– Samma sak när det gäller inlägg. Hellre flera korta om onödiga saker än inga alls. Men jag hoppas självklart att några lyser till ibland.
– I headern har jag länge haft “TidningsIda – om böcker och språk”. Det är dags att göra språkdelen till en större del av det hela.

Hoppas ni hittar tillbaka till mig!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *