Den rätta formen av läsglädje

brokenwheelLäsarna i Broken Wheel rekommenderar – Katarina Bivald.

Av någon anledning är det något speciellt att läsa böcker som handlar om böcker. Och om människor som älskar att läsa. Därför föll Läsarna i Broken Wheel mig i smaken redan när jag läste baksidestexten. Och jag blir inte besviken.

För historien om svenska Sara som reser till den lilla amerikanska byn Broken Wheel för att träffa sin brevvän Amy innehåller så oerhört mycket läsglädje. Sara får aldrig äran att träffa Amy, som hon haft så många litterära diskussioner med, men hon lyckas sprida läsglädje till resten av invånarna i den lilla, bortglömda byn. Ett vackert budskap, att böcker kan föra människor samman.

Betyg: T T T T
Titel: Läsarna i Broken Wheel rekommenderar
Författare: Katarina Bivald
Förlag och år: Forum 2013
Typ och sidor: Inbunden – 396 sidor


3 thoughts on “Den rätta formen av läsglädje”

  1. Hej Ida!
    Jag har fått en mängd pingbacks från dig till ett gäng gamla jerkor. Jag känner mig dock tveksam till att det verkligen är du som har skickat dessa. Hoppas att du kan hjälpa mig att bringa lite reda i “kaoset”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *