Trevligt i brevlådan

coelho

Det är alltid lika kul att komma hem och hitta annat än reklam i brevlådan. Men det är lite extra kul när det är ett brunt paket som nätt och jämnt går in och som sedan visar sig innehålla en bok. Just ett sådant paket låg i min brevlåda i går och gissa om jag blev glad när jag såg att det innehöll ett recensionsex av Paulo Coelhos nya Otrohet.

Jag har bara läst ett par böcker av Coelho tidigare, men självklart gillat dem. Och så blev jag helt fascinerad av honom när jag på Bokmässan förra året lyssnade på en intervju med honom via Skype på Digitala torget. En oerhört intressant människa med annorlunda sätt att se på det här med upphovsrätt och vem som har rätt att dela vad i dagens samhälle.

Så det här kommer nog att bli en mycket trevlig helg (eller fredagkväll eller liknande).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *