Mina vackraste ryggar

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 19.09.20I helgens Bonus Weekend (Barometern) skriver jag om vackra bokryggar och konsten att placera in dem på rätt ställe i bokhyllan. Just problemet med rätt ställe i bokhyllan uppstår på grund av att jag färgsorterar mina böcker och därför är det inte alltid helt lätt att avgöra om en bok till exempel är grå eller sandfärgad.

Det ledde vidare till att jag tipsar om de fem böcker i min bokhylla jag just nu tycker har vackrast ryggar. Det råkade bli:

  • Mitt liv och jag – Cecelia Ahern
  • Mörka platser – Gillian Flynn
  • Otrohet – Paolo Coelho
  • Nattens cirkus – Erin Morgenstern
  • Utvandrarna – Vilhelm Moberg

Klicka här – 6 september 2014 – för att läsa sidan i stort format. Vilka bokryggar tycker du är vackrast?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *