Glöm en bok någonstans

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 19.22.51

Den här veckan pågår en lite rolig aktivitet på flera håll i världen. I Sverige kan man bland annat hitta den via Facebookevenemanget Lämna/glöm en bok någonstans.

Det är precis vad det låter som. Tanken är att du ska lämna en bok någonstans så att sedan en helt slumpmässigt utvald person kan hitta den, känna sig lockad och ta med den hem. Man kan också gärna lämna en liten hälsning inuti så att den som hittar den förstår att det verkligen var meningen att boken skulle lämnas där.

Evenemanget pågår hela den här veckan och låter väldigt roligt. Jag ska bara komma på vilken bok jag ska lämna och var så kommer jag att vara med. Tänker du?


One thought on “Glöm en bok någonstans”

  1. Åh! Jag borde väl vara med men vart ska man lämna en bok in first placering?! Jag är typ på jobbet/hemma eller åker någon sväng till affären på sin höjd… och vilken skulle man i så fall lämna ifrån sig?! Hm, hm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *