TidningsIda

– om böcker och språk

Inför Bokmässan: Tio tips

I dag invigs Bokmässan i Göteborg! Tyvärr kommer jag inte att åka dit förrän i morgon och jag längtar något fruktansvärt. Men i väntan på det tänkte jag bjuda på mina tio bästa tips inför mässan, sju allmänna och tre inför årets. De publicerades i Barometerns bilaga Bonus Weekend redan i lördags, men de passar ju jättebra såhär på invigningsdagen också.

Och så kan du ju alltid ladda upp genom att läsa mina intervjuer inför mässan.

Bokmässantips(klicka på bilden så kan du zooma och läsa bättre)

 

Categories
Bokmässan

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: