Slutet på lördagen

Sista seminariet för dagen blev ett där Carin Hjulström berättade om sin nya bok Irene Panik. Jag har gillat hennes tidigare böcker och gick dit med en tanke på att förmodligen köpa även det här. Men när jag hörde henne berätta om hur hon ville skriva en rolig bok, hur den verkar handla om den ena overkliga och konstiga händelsen efter den andra och om vad hon ville kände jag mig lite besviken. Det kändes inte som något för mig, så det blev inget köp. Jag kanske kommer läsa den, men inte just nu och jag känner inte att det är en bok jag måste äga. 

Sedan var det dags för det årliga bloggminglet, arrangerat av bloggambassadörerna. Och jag måste säga att det blev lite nostalgiskt att kliva in i R3, rummet som vi huserade i förra året då jag var en av de tolv ambassadörerna. Men det blev lite trevligt småprat och så fick jag med mig en bok jag verkligen vill läsa – Vassa föremål av Gillian Flynn. 

Mitt bord, en del av de drygt tjugo personer som var där.

En kort stund nere på ett mässgolv som återigen blivit lite mer luftigt hann jag slutligen med innan det var dags att möta ett gäng bloggare för Kulturkollos middag på Pinchos. Mycket trevligt och många trevliga människor. Och god mat såklart. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *