TidningsIda

– om böcker och språk

Att se Hustvedt eller att inte se Hustvedt…

I dag kommer, om jag förstått mina bloggkollegor rätt, det största och bästa att vara seminariet med Siri Hustvedt klockan tolv.

Jag har inte läst något av henne och vet inte heller så mycket. Så jag hade inte direkt planerat att gå på det. Men när typ alla på Kulturkollo-middagen igår sa att det var söndagens måste började jag vela.

Det var ju precis så jag upptäckte Caitlin Moran förra året. Och blev helt förälskad.

Så kanske kan jag i så fall få vara med om samma sak en gång till. Frågan är bara hur länge jag i så fall kommer behöva stå i kö och om det kommer vara värt det…

Categories
Bokmässan

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: