Bokshoppingens dag?

I går var jag duktig och köpte inte en enda bok. Men man kan säga att jag kompenserar för det i dag. Klockan är elva och jag håller i en kasse med fem böcker…

Först, tag fyra pocket betala för tre hos Bonnier pocket. Där jag två gånger fick höra hur lycklig jag var som skulle läsa Donna Tartts Steglitsan. “Nu får du ju en av världens bästa böcker på köpet.”

Sedan lyssnade jag kort på Arkan Asaad igen och bestämde mig, efter lite velande, för att köpa ett signerat ex av Blod rödare än rött. Och det ångrar jag verkligen inte. Han var supertrevlig, förklarade att han tycker att det roliga med att stå så här är att prata med folk om dem och vi fick en trevlig pratstund. Om mässan, bloggar och författarskap. Förmodligen är han en av de trevligaste författare som är här i dag.

IMG_1626.JPG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *