Mer Caitlin Moran!

konsten-att-skapa-en-tjejHur kunde jag ha missat att min stora förälskelse (sedan Bokmässan 2013) Caitlin Moran har släppt en ny bok? Varför har ingen talat om den här stora nyheten för mig?

I stället fick jag en chock när jag till frukosten bläddrade igenom den lokala bokhandelns julmagasin och plötsligt upptäckte en grön bok nere i ena hörnet. Konsten att skapa en tjej av Caitlin Moran. Skönlitterärt om en ung tjej som vill vara någon annan. Det låter visserligen som att det kan bli lite skruvat när man läser beskrivningen, men med Caitlins sätt att vrida och vända på formuleringarna har jag stora förhoppningar.

Tomten, kan jag hitta den under granen? (Om jag kan vänta så länge)


One thought on “Mer Caitlin Moran!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *