Efterlängtad, men ovan, läsning

 

IMG_2202.JPG

Så fort jag såg att Caitlin Moran släppt en ny bok åkte den upp på min att läsa-lista. Nästan lika snabbt hade den sedan “råkat” bli beställd och vara på väg mot min brevlåda.

Nu är den här och redo att kasta sig över. Den stora utmaningen är dock att jag fick för mig att läsa den på engelska. Dels för att jag insåg när jag lyssnade på henne på Bokmässan förra året att hon borde göra sig allra bäst på sitt eget språk (älska hennes små underfundiga kommentarer och ord) och dels för att jag läste en recension om att översättningen lämnade en del att önska.

Så nu sitter jag här och läser en bok jag har extremt höga förväntningar på, på ett språk jag ytterst sällan läser på (fast jag borde bli bättre på att göra det oftare). Låter i alla fall lite lovande, va?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *