Julläsningen har börjat

IMG_2306.JPG

Veckans fråga i Annikas bokbloggsjerka handlar om julläsning:

Snart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?

Min julledighet började i går och då passade jag även på att börja läsa så smått. Först ut blev Christoffer Carlssons Den osynlige mannen från Salem som jag varit sugen på ett tag efter att ha hört honom prata om sina böcker vid ett flertal tillfällen.

Förmodligen kommer jag sedan att gå vidare till någon Agatha Christie som jag inte läst, men hittat som e-bok. Sen får vi se. Det finns många böcker sparade på läsplattan och i Mofibo-appen att välja bland.


5 thoughts on “Julläsningen har börjat”

  1. Christoffer Carlsson har jag läst och gillat, men det var Den enögda kaninen. Den osynlige mannen från Salem står och väntar i hyllan så jag hoppas den också är bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *