Höga förväntningar på Tartt

steglitsan'

För knappt två år sedan upptäckte jag Donna Tartt, tack vare en hemlig bokvän som skickade den till mig med budet att jag verkligen borde läsa den. Jag gillade den verkligen och därför var det ganska självklart att jag ville läsa hennes nya bok när den kom för ett tag sedan.

Det dröjde dock, men på Bokmässan köpte jag den som pocket när det var 4 för 3. Då fick jag det fantastiska tillropet “Åh, då får du ju en av världens bästa böcker på köpet”. Vilket minst sagt bådar gott.

Sedan har den fått stå ett tag i bokhyllan och vänta. Men nu är den nedplockad och ska läsas. Behöver jag säga att jag har höga förväntningar?

 


4 thoughts on “Höga förväntningar på Tartt”

    1. Ah, risk att bli besviken då kanske? Jag har bara läst Den hemliga historien, inte Den lille vännen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *