Uppfräschat bibliotek

Om två veckor blir jag sambo. Det innebär även att biblioteket (som jag kallar det tredje rummet i min lägenhet då bokhyllor i princip har varit det enda jag haft där) kommer att få fungera både som det och som spel-/tv-rum. Redan innan jag visste att jag skulle bli sambo var tanken att köpa nya bokhyllor – vita Billy i stället för de mörka Expedit jag haft i tre år – och då passade det ju bra att göra det på ett sätt som passar ihop med en bokhylla.

Så nu har det blivit rejält mycket ljusare och fräschare. Och alla böckerna fick plats. Frågan är bara hur länge det dröjer tills jag behöver utöka hyllorna…

Skärmavbild 2015-02-08 kl. 21.38.30
I mitten ska alltså en tv stå, är tanken.

 


2 thoughts on “Uppfräschat bibliotek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *