Sugen på sina egna tips

Sitter såhär en måndagskväll och slipar på det sista inför helgejavla-johnns Bladvändarsida i Barometern-OT:s helgbilaga Bonus Weekend. Eftersom det den här gången publiceras på självaste Alla hjärtans dag känns det omöjligt att undvika kärlekshistorier och jag har därför gått igenom min långa läslista på jakt efter de jag tycker allra bäst om.

Och jag fastnar för en speciellt – nämligen Jävla John av Eva Dozzi. En av få böcker jag faktiskt läst mer än en gång. Och nu när jag sitter och tipsar andra om den blir jag sugen på att själv läsa om den igen…


2 thoughts on “Sugen på sina egna tips”

    1. Hon har utgått från Beatles historia, men samtidigt slängt in en fiktiv person – en svensk tjej som John Lennon blir upp över öronen förälskad i under bandets första Sverigebesök. De inleder ett förhållande och sedan får man se hur hon påverkar Beatles. Kul grepp, och mycket bra historia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *