TidningsIda

– om böcker och språk

Annorlunda och underbar

IMG_2750

Jag fortsätter min Astrid Lindgren-läsning och är just nu stormförtjust i den lilla historien Kati i Amerika. Jag tycker mycket om den unga Kati, som inte är rädd att testa på nya grejer och jag älskar hur Astrid beskriver hennes upplevelser i det stora landet. Orden, händelserna – ja, allt känns hela tiden väldigt fyndigt. Jag sitter typ och ler oavbrutet medan jag läser.

Halvvägs in känns det verkligen som att den sticker ut bland Astrid-böckerna jag läst. Och jag gillar det verkligen.

Categories
Just nu, Svenskt

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: