Det ständigt dåliga samvetet

Veckans bokbloggsjerka hos Annika handlar om ett ämne som är ganska aktuellt för egen del, och därför har jag med stor iver kikat runt hos alla andra som svarat för att få tips:

Var (och hur) bloggar du?

Var är en ganska enkel fråga. För oftast sitter jag i soffhörnet uppkrupen med laptopen i knät. När det väl blir av. Jag försöker använda mig av mobilen till och från, men det känns inte alltid som att det blir supersnyggt när man försöker lägga upp bilder och så där så det blir lite av ett hinder.

Det där med hur är svårare, för det är ju där inspirationen kommer in i bilden. Det är den jag har svårt med. Just nu är det roligare att läsa än att blogga, även om de egentligen borde hänga ihop. Sedan ett tag tillbaka ligger jag ständigt efter med recensioner av de böcker jag läst och det är ganska ont om allmänna inlägg också. Men jag försöker och när inspirationen väl finns där så blir det ofta många inlägg på kort tid. Jag inspireras på något sätt av inspirationen själv, är jag pepp så blir det bättre.

 

Så det är med andra ord lite upp och ner, och mitt ständigt dåliga samvete är att jag glömmer bort bloggen och inte uppdaterar tillräckligt ofta.

Jag ska som sagt fortsätta kika runt efter tips och hoppas att jag lyckas hitta någon slags inspiration hos alla er andra som får mig att bli mer regelbunden i mitt bloggande.


5 thoughts on “Det ständigt dåliga samvetet”

  1. Jag känner till det där med det dåliga samvetet men det är så dumt, man har ju bloggen för sin egen skull.
    Jag bloggar för att det är roligt och för att det ger mig mycket i mitt manusskrivande, ändå kan jag bli stressad över att den måste matas hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *