Nytt Instagram-konto

Skärmavbild 2016-03-23 kl. 18.38.22

Okej, det här riskerar att bli lite rörigt, men jag gör ett försök.

Efter mycket om och men har jag nu bestämt mig för att dela upp bloggen och det privata på Instagram. Därför har nu mitt gamla, privata konto bytt namn till @idawenstrom, så för er som följer mig i dag har kontot nu bytt namn. Här vill jag kunna dela med mig av mer personliga bilder till de jag känner.

För er som i stället följer/vill följa mig i egenskap av bloggare finns nu det nya kontot under namnet @tidningsida. Så alla ni som följt mig förut i egenskap av just bloggare får hemskt gärna börja följa det nya och sluta följa det gamla. Jag kommer att rensa om några dagar och hoppas att ingen tar illa upp.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *