Dags för förändring – nu flyttar jag till barometern.se

Foto: Anders Johansson, Barometern
Foto: Anders Johansson, Barometern

I snart sex år har jag bloggat om böcker som TidningsIda. Det är fantastiskt kul, och även om jag kanske inte alltid varit den mest frekventa bloggaren så har det alltid varit roligt. Snarare – det är alltid roligt. För nu lät det ju som att jag ska sluta och det ska jag verkligen inte.

Jag ska fortsätta – men på ett annat ställe. Från och med nu hittar ni mig, fortfarande under samma namn, på Barometern i stället. Den exakta adressen blir tidningsida.blogg.barometern.se och där kommer jag att fortsätta på precis samma sätt. Och förhoppningsvis till och med bli lite bättre.

Samtidigt lanserar dessutom barometern.se sin boksida. På barometern.se/boksidan kommer aktuella (och äldre) recensioner att samlas. Allt som recenseras av tidningen kommer att finnas där. Kul, va?

Och glöm inte att fortsätta följa min blogg där i stället nu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *