HUR har jag kunnat missa det här?

Okej, jag kanske är tjatig men efter Bokmässan 2013 blev jag fullständigt besatt av Caitlin Moran. Hon tog mig med storm och jag, som sällan blir starstruck, gick omkring och var lycklig över att ha highfivat med henne (för att vi båda tycker att Paul är den bästa Beatlen, bara en sådan sak).

Då hade jag inte läst någonting av henne, men sedan dess har jag älskat alla hennes tre böcker och hon är en av få som på senare år faktiskt fått mig att läsa på engelska (jag skäms över att jag så sällan gör det).

Men nu är det bestämt dags igen. I dag dök ett mejl upp i mejlkorgen, ett helt vanligt reklammejl från någon av nätbokhandlarna som ville presentera “de hetaste böckerna just nu”. Och jag klickade (vilket jag inte alltid gör). Poff, så var hon där framför mig igen.

Tydligen har jag helt missat att hon gett ut en ny krönikesamling – Moranifesto. Enligt baksidestexten ska det vara en blandning av publicerade och nya krönikor – och även hennes eget “moranifest” för hur vi ska överleva 2000-talet.

Det här är nästan för bra för att vara sant. Du behöver inte ens fråga mig om jag tänker köpa den inom kort. För det kommer jag utan tvekan att göra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *