Ibland går det helt enkelt sämre på läsfronten

Jag är just nu inne i en period när jag inte känner för att läsa speciellt mycket. Det funkar på helgerna, när jag har massa tid, men på vardagskvällarna går det helt enkelt inte. Tankarna snurrar i väg på massa annat, eller så kommer jag på andra saker jag hellre vill göra. Eller måste. Och sedan är jag trött och vill sova och så blev ingenting läst den kvällen heller.

Som tur är har jag lärt mig att de perioderna finns och att de försvinner så småningom. I vanliga fall brukar jag tänka att jag ska välja antingen en tunn bok eller en feel good, bara sätta mig med den och helt enkelt låta den ta mig tillbaka in i läsflytet.

Den här gången är jag inte säker på att jag ens ska göra det. För om två veckor är det dags för semester. Och då borde det mesta lösa sig av sig själv. Så jag är inte det minsta bekymrad den här gången, faktiskt. Snart kommer läslusten tillbaka. Förhoppningsvis med råge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *