Dags att planera på riktigt

Om exakt två veckor har jag förmodligen just gått in genom de stora dörrarna till Svenska mässan i Göteborg och inlett mitt tvådagarsbesök på Bokmässan.

Det innebär att det verkligen börjar bli hög tid att planera sitt mässbesök. Även om planeringen ändå självklart kommer att skita sig så är den skön att ha. Om inte annat så har man ju koll på de viktigaste sakerna på det sättet.

Den senaste tiden har jag gått igenom mässprogrammet och lagt till intressanta punkter. Just nu är det torsdag klockan 11 och fredag klockan 11 och 16 som är de stora problemen där lite för många punkter krockar. Men det ska nog lösa sig så småningom.

Återkommer med mina höjdpunkter när det närmar sig ännu mer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *