Vad jag inte missar på torsdagen

Min lista över saker jag kan tänka mig att gå på är lång och jag kommer inte hinna med allt på den. Jag vet inte ens om jag egentligen vill hinna med alla. Men det finns ju några stycken som jag absolut inte vill missa. På torsdagen är de:

  • Bakom varje framgångsrik man – seminarium med Meg Wolitzer, författare till boken hustrun. 
  • Ryck mig i fjädern – seminarium med Sven Nordqvist och Jujja Wieslander om Mamma Mu och Kråkan och varför de fungerar så bra. 
  • Ska det vara så svårt att vara människa? – seminarium med författaren Matt Haig, som jag visserligen inte hört talas om men ämnet intresserar mig. 
  • Så skapas en mördare – seminarium med Sture Bergwall och Dan Josefsson. 

Dessutom missar jag inte att upptäcka saker jag missat i programmet, att besöka Sekwas monter och att köpa lite för många böcker. Förhoppningsvis hinner jag även förbi Kulturkollos bokälskarmingel, men det krockar med Bergwall, så vi får se. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *