Torsdagens bokköp

Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag insåg att den här gravida bokbloggaren inte skulle orka släpa runt på massa böcker hela dagen och väntade med alla (!) bokköp till sista timmen. Jag råkade såklart ordentligt och visste vart jag ville gå senare, så det kändes riktigt effektivt. 

Såhär blev dagens skörd:

På eftermiddagen hann jag med ett besök hos Kulturkollos fina mingel. Tyvärr hade de flesta minglare redan hunnit gå, men jag fick prata med flera trevliga Kulturkollo:Arne och fick även med mig den här boken och tygkassen. 

Besöket i Sekwas/Ettas monter resulterade i tre pocketböcker av författare jag vet är bra.

Hur länge har jag tänkt köpa de fina nyutgåvorna av Agatha Christies böcker? Oerhört länge och jag har även försökt önska mig dem utan resultat. Så nu tyckte jag att det var dags. På köpet fick jag dessutom den här fina tygkassen. 


Och så blev det självklart fyra pocketböcker för tre. Allihopa sådana jag tänkt läsa ett tag men som inte blivit av. 

Det ser väldigt mycket ut, men allting kostade faktiskt bara sammanlagt 550 kronor. Nu ska jag bara försöka hålla mig imorrn. Eventuellt blir det någon signerad bok, men det får vi se. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *