TidningsIda

– om böcker och språk

Andningshål

Ibland måste man helt enkelt bara smita iväg till någon lugnare plats. Det är så mycket folk överallt att allt bara blir för mycket till slut. Och så måste jag ju sätta mig och blogga lite mer än bara i farten ibland. 

Då har jag ett favoritställe som jag återkommit till flera år. Nämligen en övergång mellan Se människan-scenen och J-salarna. Med utsikt över mässkaoset. Helt perfekt. 

Eventuellt har jag även hittat en ny sådan plats i år. I skinnsofforna uppe vid K-salarna. Riktigt lugnt och skönt. När det inte är gigantiska köer till Patti Smith, förstås. 

Categories
Bokmässan

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: