Eftermiddagen i bilder 

Tiden går fort när man har roligt. Efter att jag sett Delphine de Vigan och Alex Schulman var klockan redan nästan 15 och jag hade bara 1,5 timme kvar på mässan. Den la jag på att strosa runt – eller snarare försöka strosa runt. För det märktes att klockan var efter 14 och att det var öppet för alla. Oerhört mycket folk och svårt att ta sig fram.

Lisa Jewell signerade. En författare jag gärna lyssnat på om jag varit kvar i helgen.

Engelska böcker.

Novellix fina böcker gör sig lika bra på väggen.

Carin Hjulström pratade om sin nya bok om Frida Fors och om att nätdejta som research.

Livsteckning igen. Med Henrik Jonsson som illustrerar Pax-böckerna.

Till sist hann jag lyssna lite på Mons Kallentoft. I alla fall delen om hur allt började för hans del.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *