Och så sista inköpet då

I dag var tanken att jag skulle köpa så få böcker som möjligt. I stället hade jag massa saker jag ville hinna med att se och höra, vilket brukar vara bästa sättet för att inte shoppa hejdlöst. Och det funkade. 

Okej, jag var sugen på ett signerat ex av Fredrik Backmans Björnstad. Och nåt av Christoffer Carlsson. Eller Lisa Jewell som jag till min stora förvåning (eller dåliga research) upptäckte satt och signerade hos English bookshop. Men så funderade jag lite till och insåg att ingen av dem var sådär “wow, den boken måste jag verkligen ha signerad”. Så jag lät bli. 

I stället blev dagens enda bokskörd de här fyra små fina Novellix-böckerna. Visst, noveller är inte min grej men jag tänker att de dels är fina, dels passar bra när man eventuellt bara hinner läsa korta stunder med en liten bebis på armen i vinter. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *