Med ett nytt år i sikte

Det var länge sedan jag sist skrev något här. Närmare bestämt sju och en halv månad. En halv evighet, typ, i alla fall i det mammalediga liv jag lever just nu.

Men snart är det ett nytt år. 2018. Året då jag ska tillbaka till jobbet igen och det återigen är dags att börja ett nytt liv.

Då tänkte jag även att det är dags att återvända till bloggen. Jag har saknat den, även om jag inte känt att tiden funnits till. Förhoppningsvis kan den finnas ibland framöver, eller åtminstone kanske jag kan försöka ta mig den tiden.

Förmodligen kommer jag att köra på ungefär som vanligt, med ett undantag. Med en ettårig son som är nästan lika tokig i böcker som sin mamma så kommer det även att dyka upp en del barnböcker av varierande slag. Och recensioner av dem kommer du att hitta under sidan “Barnböcker” ute i högerkanten.

Välkommen tillbaka!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *