Jag kunde inte låta bli ändå…

Mejl efter mejl efter mejl har trillat in med information om årets bokrea de senaste dagarna. Och jag har varit stark och låtit bli. Tills jag i helgen fick ett mejl som erbjöd 10 procents rabatt på hela bokreaköpet.

Rea på rea är ju alltid bra, tänkte min hjärna då. Och vips hade en beställning på sex böcker lagts. Bara sådär.

Jag får trösta mig med att jag delvis hållit mig till mina nya regler (att köpa böcker som jag läst utan att äga, men verkligen skulle vilja ha i min bokhylla) och någon fin kokbok. Det första får Fredrik Backmans Vi mot er stå för. Det andra blev inte en kokbok, men väl en bakbok – Lindas kakor. Utöver det två romaner och två deckare.

Nu väntar jag bara på att de ska komma hem till mig också. Och så ska jag försöka hålla mig undan de fysiska bokreorna. Om jag nu inte ska gå och kika efter lite nya barnböcker till sonen, förstås.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *