B. A. Paris – Bakom stängda dörrar

Ibland kan en bok vara omöjlig att lägga ifrån sig och lämna en bra känsla, trots att slutet känns sådär. Och det är precis så den här boken är.

Jack och Grace har utåt sett det perfekta äktenskapet. Båda är vackra, charmiga och har ett perfekt hem. Han är framgångsrik advokat och hon har valt att vara hemmafru eftersom hon snart ska ta hand om sin handikappade lillasyster på heltid. De är nygifta och verkar helt galna i varandra.

Men är det verkligen bara därför som man aldrig ser Grace utan Jack vid hennes sida? Eller finns det någon annan, bakomliggande orsak?

I den värld som Jack och Grace lever i, där nästan allt bara är yta, är det i stort sett ingen som misstänker någonting. Men som läsare förstår man snabbt att någonting är fel, väldigt fel, bakom husets stängda dörrar.

För som titeln antyder så är det just vad som händer bakom stängda dörrar som är grejen. Och det är långt mycket sjukare än vad man någonsin kan tänka sig. Sjukt och ganska skruvat, men det är samtidigt väldigt spännande läsning.

Bakom stängda dörrar
B. A. Paris
Förlag:
Jentas (2017)
279 s
Betyg: 3
Den här recensionen publicerades först i Barometern-OT


One thought on “B. A. Paris – Bakom stängda dörrar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *