Bodycontact
9.5

Bodycontact

"BodyContact är en gratis seriös kontaktsajt för sexkontakter"

  • Nischad vuxenplattform
  • Långvarig erfarenhet
  • Likasinnade mötesplats
  • Engagerande communityforum
  • Potentiell oärlighet bland medlemmar.
  • Risk för oönskade kontakter

Bodycontact.com är en svensk webbplats som har funnits sedan 1997 och är inriktad på kontaktannonser och möten mellan vuxna människor. Webbplatsen erbjuder en plattform där medlemmar kan skapa profiler, söka efter andra användare och kommunicera med varandra för att arrangera möten och utforska olika typer av vuxenrelaterade relationer.

Bodycontact har historiskt sett varit populär bland människor som är intresserade av mer avancerade och alternativa sexuella preferenser, såsom BDSM, fetischism och swinger-livsstilen. Webbplatsen har erbjudit en mötesplats för dessa personer att hitta likasinnade och utforska sina intressen och fantasier.

På bodycontact.se kan användare skapa detaljerade profiler där de kan beskriva sina preferenser, intressen och vad de söker efter i en potentiell partner eller möte. Webbplatsen erbjuder också en chattfunktion och forum där medlemmar kan interagera och diskutera olika ämnen inom den sexuella sfären.

Det är viktigt att notera att bodycontact.com, precis som andra liknande webbplatser, riktar sig till vuxna och kräver att användarna är medvetna om och följer reglerna och lagarna som gäller för vuxenrelaterade aktiviteter i Sverige.

Det bör även nämnas att online-plattformar för vuxna möten och kontakter kan ha risker och utmaningar, såsom oärliga profiler eller potentiella säkerhetsproblem. Det är viktigt att vara försiktig, kommunicera tydligt och sätta gränser för att skapa en trygg och positiv upplevelse på webbplatsen.

Sammanfattningsvis är bodycontact en långvarig svensk webbplats som erbjuder en plattform för vuxna människor att hitta och interagera med likasinnade för att utforska olika typer av vuxenrelaterade relationer och preferenser. Som med alla webbplatser av denna natur är det viktigt att använda den medvetet, ansvarsfullt och med hänsyn till ens egen säkerhet och välbefinnande.

Bodycontact annonser i Sverige

Bodycontact.com är en populär webbplats för annonser och möten i Sverige. Med sina annonser erbjuder plattformen en möjlighet för människor att hitta spännande och intima möten med likasinnade individer. Genom enkel navigering och filtreringsalternativ kan användarna söka efter specifika preferenser och intressen. Webbplatsen har skapat en plattform där människor kan uttrycka sina sexuella önskningar och möta andra som delar samma intressen. Med en stark närvaro i Sverige är Bodycontact ett populärt val för dem som söker spänning och intimitet.

 

Bodycontact medlem

Bodycontact medlem

Bodycontact kontaktannonser

Bodycontact kontaktannonser

Bodycontact dating

Bodycontact dating

Bodycontact logga in

Bodycontact logga in

Bodycontact se

Bodycontact se


40 000 aktiva medlemmar
Här träffar du likasinnade på jakt efter en snabbis, knullkompis eller ett livslångt förhållande.

9.0
SKYDD & SÄKERHET
9.0
Kommunikation
10.0
Detaljerade profiler
10.0
Kundtjänst
9.5 Sammanfattning
Bodycontact
9.5/10